CATALÀ

Visites

Visitant Can Det vostè es podrà submergir en la tradició i història d’una família molt compromesa amb els seus valors i activitats, que es remunten al segle XVI.

Visita lliure

Recorrent els bonics carrers de Sóller, pots arribar a Can Det i visitar, sense cita prèvia, la tenda.

Visita guiada

Una altra opció que et permetrà conèixer i submergir-te en la producció de l’oli és la possibilitat de reservar una visita guiada amb degustació inclosa. Els propietaris els rebran a la casa familiar per compartir amb vosaltres l’activitat que es desenvolupa a Sóller des de fa segles, i així poder conèixer de primera mà com s’elabora aquest or líquid, anomenat oli, de manera tradicional.

Cal destacar que les visites compreses entre el 15 d’octubre i el 15 de gener podran contemplar la producció en directe. Durant tot l’any, les visites consistiran a recórrer la casa històrica, el jardí i la tafona així com realitzar una degustació al menjador familiar. El pa típic mallorquí, les olives de Can Det, la tomàtiga de ramellet i el suc de taronja acabat d’exprimir seran els protagonistes d’aquest petit aperitiu inclòs a la visita guiada.

A través del recorregut per Can Det podrà veure un exemple clar i real del Valor Universal Excepcional (VUE) pel qual la UNESCO, va declarar la Serra de Tramuntana Patrimoni de la Humanitat l’any 2011. La serra que envolta la vall de Sóller i que recorre l’illa de Mallorca des de Pollença i fins a Andratx, posseeix un gran valor a causa de la relació entre l’home i la natura, la transformació del medi rural original per aprofitar els recursos naturals de la manera més intel·ligent possible amb els mitjans i coneixements de cada època històrica. Les terrasses amb els murs de pedra seca on es cultiven les oliveres i els cítrics, juntament amb les ancestrals conduccions de l’aigua, formen aquest paisatge cultural.

Reunions

A Can Det també es poden realitzar petites reunions de negocis. La casa senyorial té un espai acollidor, agradable i còmode amb tota la tecnologia i instal·lacions necessàries per portar a terme trobades empresarials de fins a 12 persones.